Heeft u een groot bedrijfsterrein en wilt u het terrein nu laten asfalteren. Laat uw terrein dan asfalteren door Buitengewoon B.V..

Buitengewoon B.V.

Buitengewoon B.V. is een bedrijf waar ze asfalteren voor bedrijven en particulieren. Ook kan het bedrijf het asfalt herstellen of repareren, ze kunnen ook het asfalt helemaal verwijderen. Ook doen ze onderhoud aan je terrein, zo ligt uw terrein er altijd mooi bij.

asfaltmachine-klein-buitengewoon

Asfalteren

Het bedrijf bestaat voornamelijk uit asfalteren en werkzaamheden die bij het asfalteren horen. Ze doen dus ook bijvoorbeeld de belijning op het asfalt. Maar ze halen ook asfalt weg wanneer het asfalt verouderd is of niet meer in goede staat verkeerd.

Mijn ervaring met Buitengewoon B.V.

Een tijdje geleden zocht ik een bedrijf die asfalteren voor grote terreinen. Na lang zoeken ben ik terecht gekomen bij Buitengewoon B.V.. Toen heb ik gelijk contact gezocht met het bedrijf om te vragen of ze ook grote terreinen asfalteren. Na lang contact te hebben gehad is er een besluit gekomen dat ze het terrein kunnen asfalteren. Het asfalteren kon al redelijk snel worden gedaan. Het was fijn dat Buitengewoon B.V. alle benodigdheden zelf in huis heeft en ons bedrijf dus niet extra kosten heeft om alle benodigdheden te huren. Het asfalt dat Buitengewoon B.V. heeft gelegd op ons terrein ligt er nu al een tijdje en ben super tevreden met het resultaat. Het ligt er super strak bij en er is nergens een klein kuiltje of bultje.